na léto

Jihlava je jako stvořená pro letní radosti.

Letní měsíce jsou jako stvořené pro pobyt v Jihlavě. Stříbrné údolí kolem řeky Jihlavy projedete na kole, v různých částech města se načerpáte kulturou a místní pivovary se postarají o žízeň. Zkuste dovolenou v Jihlavě, tady je ochutnávka toho nejlepšího, co zde zažít:

No items found.

na kulturu

V Jihlavě se letos v létě uskuteční více než 200 akcí. Koncerty, festivaly, letní kino, divadlo pro děti, promenádní hudba, brunche místních podniků a mnoho dalšího. Abyste se v široké nabídce rychle zorientovali, připravili jsme online kalendář akcí a kompletní tištěný kulturní program. Ten si můžete vyzvednout na Turistických informačních centrech, jedno z nich je nyní přímo uprostřed náměstí. Všechny akce postupně zveřejňujeme v kalendáři akcí.

na kolo

Stříbrné údolí plné stromů naplní vaši cyklistickou vyjížďku čerstvým vzduchem i v parném dni. Projet se můžete od aquaparku, přes skatepark, zábavní park Robinson, letní amfiteátr, Zoo až po Starou Plovárnu. Když do toho šlápnete, můžete se odměnit občerstvením v okolních obcích. Třeba v Kolničce v Lukách nad Jihlavou, kam dojedete přímo podél řeky.

přes noc

Mrkněte, co se v Jihlavě děje, a naplánujte si svoji dovolenou ve městě, kde se nemusíte loučit s přírodou. Večery nabízí náměstí za zvuku hudby, procházku po hradbách i pohodu na koncertě v kavárnách a restauracích. Když budete mít štěstí, trefíte se třeba na astronomické sledování hvězd na Bráně Matky Boží. Nabídku ubytování najdete na stránce Přes noc.

na procházku

Město Jihlava je plné historie. Stříbrné bohatsví utvářelo město po dlouhou dobu a vy se nyní můžete vydat po stopách let minulých. Nabízíme širokou řadu témat od Pivovarské stezky, hradebního opevnění, prohlídek památek v centru města po zpřístupnění míst, kam se sami nevydáte. Přidejte se k nám na komentované procházky.

na dovolenou

Jihlava je ideálním výchozím bodem pro objevování Vysočiny. Vydejte se do jejích koutů a objevujte památky UNESCO i přírodní bohatsví, které Vysočina nabízí. Připravili jsme pro vás tipy, jak zde strávit svoji dovolenou.

No items found.

No items found.

No items found.

Letní dovolená

Prodloužený víkend s dětmi

Prodloužený víkend v Jihlavě s dětmi bude plný zábavy a nezapomenutelných zážitků pro celou rodinu!

No items found.

Ubytování

EA Business hotel Jihlava

Moderní čtyřhvězdičkový bezbariérový hotel v širším centru města Jihlava (cca 500 metrů od Masarykova náměstí).

Mahlerův penzion Na Hradbách

Rodinný penzion v nádherném, téměř 150 let starém domě, kde v mládí pobýval slavný skladatel Gustav Mahler. Penzion má ideální a strategickou polohu v klidné části historického centra Jihlavy. Pyšní se krásně vyzdobenými a zařízenými pokoji, z nichž každý má svou jedinečnou atmosféru a styl.

B2B Apartmány

Pokud hledáte příjemné ubytování v Jihlavě, kde je kladen důraz na vysoký standard a design jste na správném místě.

Hotel Atrium

Hotel Atrium se nachází jen 2 minuty chůze od hlavního náměstí v Jihlavě. Během několika minut odtud můžete dojít k domu Gustava Mahlera a na malebné hlavní městské náměstí.

Vašemu vyhledávání neodpovídá žádná položka. Zkuste prosím vymazat filtr a začít znovu.

Ke stažení

No items found.