Hry a soutěže

Vydejte se s dětmi #DoJihlavy a probádejte ji horem dolem.

Přijďte a objevte tajemství Jihlavy, města plného skrytých příběhů a vzrušující historie! Budete si připadat jako dobrodruh, který objevuje zapomenuté poklady. Vyřešíte hádanky, rozluštíte tajemné záhady a odhalíte zákulisí tohoto ohromujícího města.

No items found.

Jihlavou po stopách havířů

Díky objevu stříbra a jeho dolování se Jihlava stala jedním z nejvýznamnějších měst v celém království. Vydejte se poznávat havířské profese a místa, která jsou spojená se stříbrnou historií města se zábavnou turistickou hrou. Vyzvednete si ji na informačním centru. V Bráně Matky Boží si děti mohou vyzkoušet dobové havířské kostýmy a třeba se v nich vyfotit. A pokud se chcete podívat na místa, kde se stříbro dolovalo, vypravte se na vrch Rudný kousek za městem, kde je Hornická naučná stezka.

Pravidla ke stažení

Skryté příběhy

Znáte aplikaci Skryté příběhy? S její pomocí můžete odhalovat nejen příběhy, ale i skrytá místa, která nenajdete v běžných průvodcích. V Jihlavě máme skryté příběhy hned tři! O havířských průvodech, o Gustavu Mahlerovi a o obléhání Jihlavy Švédy.

Velikonoční putování

Velikonoční putování probíhá od pondělí 28. března 2024 do úterý 30. dubna 2024. Navštivte deset speciálně nazdobených míst v Jihlavě a splňte nachystané úkoly a odpovědi zaznamenejte do soutěžní karty, kterou si můžete vyzvednout na Turistickém informačním centru.

Podrobná pravidla soutěže

No items found.

No items found.

No items found.

No items found.

No items found.

No items found.

Vašemu vyhledávání neodpovídá žádná položka. Zkuste prosím vymazat filtr a začít znovu.

Ke stažení

No items found.